måndag, januari 15, 2007

Fixat o grejat

Vad kissigt. Jag försöker ändra till den nya versionen av Blogger, men det går inte. När jag kommit så långt att jag ska skapa ett nytt Google-konto står sidan bara o laddar och jag kommer ingen vart. Hm. Ja ja, jag får försöka i morgon igen.

I helgen blev vi äntligen av med vår möbelhög bestående av ett matbord med tillhörande stolar och ett skrivbord. Pia ska ha matbordet och stolarna hos sig, och skrivbordet ska förvaras hos de snälla svärföräldrarna. Möbelhögen har stått i vardagsrummet sen vi satte upp
bänkskivan i köket, alltså i november, så det känns som en lättnad att äntligen bli av med det. Istället för skrivbordet satte vi upp ett mycket mindre bord för datorn och en hylla ovanför den. Enligt Wow:aren går det minst lika bra att spela där som vid det förra bordet.

Wow:aren

Otroligt nog har vi faktiskt gjort det vi tänkt i lägenheten nu, det känns nästan konstigt med tanke på att det under så lång tid har varit olika stora projekt som avlöst varandra. Nu är det bara en liten sak som fortfarande återstår och det är att byta ut föregående hyresgästs lampor i ena vardagsrummet och i hallen.

I fredags kväll var en av de egenhändigt tillverkade juldekorationerna tänd. Det var kanelstänger som låg i en glaskruka och ovanpå dem ett ljus i form av en snöboll eller nåt sånt. Typ. Eftersom vi nog trodde att det där ljuset skulle ha betydligt längre brinntid blev vi lite förvånade när vi upptäckte att det rök ur krukan. De översta kanelstängerna hade börjat glöda och allt stearin hade runnit ner mellan dem. Som tur var hände inget mer än så förutom att krukan snabbt ställdes ut på altanen. Det var väl tecknet på att julen skulle dansas ut, och nu är det gjort. Skönt.

Kvarleva av juldekorationen

Inga kommentarer: