lördag, mars 27, 2010

Blommor är bäst!

Visst är det en himla fin bloggbakgrund jag hittat? Om det är nån som inte sett var den kommer från och känner för att byta bakgrund är det här man hittar grejerna.

Jag börjar längta mer och mer till bröllopet nu, det ska bli så spännande när dagen väl kommer! Vår förhoppning är att det blir en fin, trevlig, stämningsfull och rolig dag i rätt avslappnad form. Är glad att vi började med planeringen ganska långt i förväg, vid jul. I maj ska jag och P åka ner till Skåne och ta en dag i Kivik då vi ska träffa prästen, stället där vi ska äta och bo, blomaffären och tårtmakare. Och titta på omgivningarna för att få lite mer känsla för hur vi kan göra saker och ting.

Just nu är det Earth hour och jag vet inte om det är rätt eller fel att ha på datorn. Det står ju att man ska släcka ljuset och det är gjort men det blir ju ändå inte mörkt eftersom alla gatubelysning lyser. Så det här att det kommer ljus från datorskärmen känns kanske inte jätteviktigt... det är ju även tända stearinljus här inne, så kolmörkt är det ju inte... jaja.

1 kommentar:

Gisela sa...

det börjar dra ihop sig, det ska bli så kul! :D